Demić: Gest saigrača me nije iznenadio

Košarkaš mostarskog Zrinjskog

Demić: Gest saigrača me nije iznenadio

M. Maksimović

Košarkaš Zrinjskog Ali Demić nakon odlične polusezone na jednom od posljednjih treninga u godini povrijedio je koljeno zbog čega će s parketa izbivati punih šest mjeseci.

 Na jednom od posljednjih treninga njegovi saigrači su mu putem fotografije pružili podršku i poželjeli brzo ozdravljenje, što Demića nije ostavilo ravnodušnim.

“Mi smo kao porodica, u timu vlada drugarstvo i sloga, a to se vidi i na parketu na našim mečevima. Od mog dolaska u Zrinjski sam sjajno dočekan od svih u klubu, pa me gest saigrača nije iznenadio, ali jeste ozdravio i ohrabrio u teškim momentima. Hvala im“, rekao je Demić.

Demić će sredinom januara biti operisan u Rijeci, a njegovi saigrači upravo u to vrijeme nastavit će šampionat u Ligi 10, nakon što su godinu na izmaku priveli kraju s mnogo uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi