Dajana Bugarin novo pojačanje košarkašica RMU Banovića

Banovićanke ulaze znatno pojačane u drugi dio sezone

Dajana Bugarin novo pojačanje košarkašica RMU Banovića

E. Dindić

Košarkašice Banovića ulaze znatno pojačanje u drugi dio sezone Lige 11.

Kako su nam rekli iz ovog kluba  novo pojačanje ovog kluba je iskusna Dajana Bugarin, koja će dodatno ojačati ekipu Gorana Jurčenka na unutrašnjim pozicijama. 

Ove godine ljestvica je podignuta visoko pa je cilj titula prvaka,a iskusna Bugarin sigurno je da će mnogo doprinjeti u ostvarenju klupskih ciljeva.

Bugarin je prošle godine nastupala takođe za ekipu Banovića, te pomogla im da se dokopaju titule viceprvaka države što je najveći uspjeh kluba od osnivanja.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Osim za Banoviće Bugarin je nastupala za Željezničar, Play Off a i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrala je značajan broj utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi