Bilinovac pozvao navijače da podrže mladi tim

Široki protiv Slobode

Bilinovac pozvao navijače da podrže mladi tim

M. Maksimović

Mladi tim HKK Široki utakmicom protiv Slobode sutra će otvoriti novu sezonu košarkaškog prvenstva BiH. Novi trener Romeo Bilinovac u najavi utakmice napomenuo je da ekipa ima talenat i potencijal, ali i da nije siguran koji su realni dometi njegovog tima.

''U ovom trenutku teško je kazati kakve su naše rezultatske mogućnosti. Da bismo ostvarili napredak potrebno je mnogo napornog rada. Kroz pripremne utakmice vidjeli smo što će nas pratiti i kroz prvenstvo, a to je nažalost nedostatak kvaliteta koji ćemo morati nadoknaditi velikom borbenošću, čvrstom i disciplinovanom igrom u odbrani uz mnogo strpljenja. Bit će oscilacija, bit će pogrešaka, ali jednostavno, to moramo istrpjeti, a što je cijena odrastanja mladih igrača. Pozivam navijače da podrže naš mlad tim'', izjavio je trener Širokog.

Iz HKK Široki pozvali su sve ljubitelje košarke da sutra dođu na Pecaru, te da podrže mladi tim. Za sve navijače pripremljena je nagradna igra u kojoj se može osvojiti bicikl, dres, klupske majice te poklon paketi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi