Bh. košarkaši otputovali u Makedoniju

Na turnir "Trofej Makedonije 2017"

Bh. košarkaši otputovali u Makedoniju

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je večeras u Skoplje gdje će učestvovati na turniru "Trofej Makedonije 2017".

Izabranici Duška Vujoševića pripremali su se proteklih dana u Sarajevu za utakmice pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje startaju početkom avgusta. Naš tim večeras je otputovao u Skoplje gdje će učestvovati na turniru "Trofej Makedonije 2017".

Vujošević će na ovom turniru moći računati na sve košarkaše osim Džanana Muse koji je zadobio povredu na meču s Bjelorusijom. Naš selektor je odlučio da nema potrebe da Musa putuje u Skoplje, te će se on ekipi priključiti po povratku iz Makedonije.

Naši košarkaši će na turniru u Makedoniji odmjeriti snage protiv Portugala, Holandije i domaće selekcije Makedonije. Prvi meč pretkvalifikacija naš tim igra u Skenderiji 5. avgusta protiv Slovačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi