Zvijezda u nedjelju u Banjoj Luci protiv Borca

Generalka za Zvijezdu

Zvijezda u nedjelju u Banjoj Luci protiv Borca

Zvijezda i Borac iz Banja Luke u nedjelju će na Gradskom stadionu u Banjoj Luci odigrati prijateljsku utakmicu. 

Iz gradačačkog kluba su potvrdili da će u okviru priprema za drugi dio sezone narednu provjeru imati protiv Borca, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, a utakmica će biti odigrana u nedjelju s početkom u 14:00 sati. 

Ovo će timu sa Banja Ilidže biti ujedno najveća provjera u dosadašnjem dijelu priprema, budući da su prethodno protivnici Zvijezde bili Orašje, Budućnost, Kozara i Tekstilac iz Dervente. 

Zvijezda će drugi dio sezone otvoriti susretom u Goraždu. Crveno-bijeli su trenutno šesti tim u Prvoj ligi Federacije BiH sa 25 osvojenih bodova.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi