Zvijezda 09 angažovala Mahmutovića i Mandića
Foto: Rade Jokić / RAS Srbija

Prvoligaš iz RS-a

Zvijezda 09 angažovala Mahmutovića i Mandića

Apetiti u Zvijezdi 09, prvoligašu iz Republike Srpske, svakim danom sve više rastu.

Nakon što je za novog šefa stručnog štaba imenovan Mile Lazarević koji je prethodno vodio zvorničku Drinu, u klub polako stižu i pojačanja.

Uz defanzivca Nikolu Mazića, saradnju sa Zvijezdom 09 dogovorili su još napadač Selmir Mahmutović iz dobojske Sloge, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac Prve lige Republike Srpske, i lijevi bek Vladan Mandić. 

U bijeljinskom klubu očekuju da će angažovani igrači svojim igrama pružiti puni doprinos u pohodu Zvijezde 09 na vrh tabele Prve lige Republike Srpske

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Iz Zvijezde 09 su također potvrdili kako će u narednom periodu u klubu raditi i Nebojša Đekanović. Đekanović će biti pomoćnik šefu stručnog štaba Miletu Lazareviću, a ujedno će obnašati i funkciju skauta kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi