Zvanično: Željo bez podrške Manijaka u Tuzli

Potvrđeno za SportSport.ba

Zvanično: Željo bez podrške Manijaka u Tuzli

S. Mlaćo

Zbog vježbe NATO-a koja se će od 25. do 29. septembra održati na području Tuzlanskog kantona FK Željezničar će ostati bez podrške svojih navjernijih navijača u subotnjem duelu protiv Slobode.

Naime, svi kapaciteti MUP-a TK i i Civilne zaštite će biti uključeni u ovu vježbu, pa jee odlučeno da se odigra bez gostujućih navijača.

Povrđeno je to iz MUP-a Tuzlanskog kantona za SportSport.ba.

"Zbog NATO vježbe mi ćemo imati preko 1.400 gostiju iz više od 30 zemalja, a načelnik PU Tuzla uputio je dopis Nogometnom savezu BiH. Iz Saveza su jasno kazali da utakmica mora biti odigrana. Tako da će se susret igrati u subotu bez gostujućih navijača", kazao je za SportSport.ba portparol MUP-a TK Izudin Šarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč 9. kola između Slobode i Željezničara igra se u subotu sa početkom u 19 sati na stadionu Tušanj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi