Zvanično: Laštro ponovo u redovima Zrinjskog
HŠK Zrinjski

Novo pojačanje

Zvanično: Laštro ponovo u redovima Zrinjskog

Aktuelni bh. šampion HŠK Zrinjski na zvaničnoj stranici je potvrdio dolazak Nevena Laštre. 

Laštro je posljednju sezonu proveo u redovima Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a nakon što mu je istekao ugovor odlučio se vratiti u Mostar i sa Zrinjskim je danas dogovorio dvogodišnju saradnju.

“Opet sam igrač Zrinjskog i sretan sam zbog toga. Zrinjski je bio jedan od najboljih klubova u BiH i kada sam dolazio prije dvije godine, a sada je na još većoj razini s obzirom na dvije titule u prethodne dvije sezone", kazao je Laštro za klupsku stranicu, dodavši:

"Naravno da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu, a nisam niti u nekom posebnom zaostatku za momčadi. Očekivanja su opet velika, ali to je i normalno s obzirom na rezultate Zrinjskog prethodnih godina. Bilo bi lijepo osvojiti još jedan naslov prvaka.” 

Ovaj defanzivac je u sezoni 2015/2016. dao veliki doprinos u osvajanju četvrtog naslova prvaka, a u BiH je ranije još igrao za Travnik i Široki Brijeg. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi