Zukan: Željni smo utakmica protiv timova kao Borac

Kapiten FK Vitez za SportSport.ba

Zukan: Željni smo utakmica protiv timova kao Borac

S. Mlaćo

Sutra je veliki dan za FK Vitez.

 Naime, klub koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad na svom terenu će ugostiti Borac iz Banja Luke, a radi se o susretu šesnaestine finala Kupa BiH.

Borac je svakako veliki favorit, ali domaći ne pomišljaju na predaju. Za SportSport.ba je govorio kapiten FK Vitez Admir Zukan.

"Očekujemo dobro ispunjene tribine našesg stadiona, a Borac respektujemo. Pokušat ćemo da napravimo iznenađenje, odnosno pobijedimo Borac i prođemo dalje u Kupu BiH. Naša ekipa je mlada i željna utakmica protiv ekipa kao što je Borac, a publici i našim navijačima mogu obećati dobru igru i zalaganje, kako mene tako i cijele ekipe", kazao je Zukan.

Sutrašnji duel između FK Vitez i FK Borac Banja Luka igra se sa početkom u 16 sati. Cijena ulaznice na Gradskom stadionu u Vitezu iznosi 3 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi