Žeriću istekao ugovor sa Jedinstvom

Ostvario zacrtani cilj

Žeriću istekao ugovor sa Jedinstvom

Nedžad Žerić je, po svemu sudeći, završio svoj angažman u bihaćkom Jedinstvu. 

Nekadašnji fudbaler Rudar Prijedora je u Jedinstvo stigao zimus kao 'spasilac', a iako je bihaćkom klubu malo ko davao šanse za opstanak, cilj je uz mnogo muke na kraju ostvaren. 

Samim završetkom sezone Žeriću je istekao ugovor sa Jedinstvom i veliko je pitanje da li će i u narednoj sezoni predvoditi crveno - bijele. To bi trebalo biti poznato do kraja sedmice, a kako su saopštili iz kluba, pregovori se vode s trojicom trenera. 

"Kada sam dolazio na zimu dogovoreno je saradnja do kraja sezone. Svoje obaveze sam izvršio, cilj je ostvaren, a šta će dalje biti, stvarno ne znam", kazao nam je Žerić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na jučerašnjem sastanku koji je održan u klupskim prostorijama, između ostalog, izabrani su i novi funkcioneri kluba koji će raditi na volonterskoj osnovi. Za sekretara kluba je izabran Senad Karač, sportski direktor je Ajdin Demirović, a za pravne, odnosno ekonomske poslove brinut će se Emir Kurić i Derviš Mulić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi