Žerić izvršio prozivku u NK Jedinstvo

Bišćani startaju s pripremama

Žerić izvršio prozivku u NK Jedinstvo

  U prostorijama NK Jedinstvo održana je jučer prozivka igrača za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH. 

Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Nedžad Žerić koji je pozdravio sve koji su se odazvali prozivci, a tokom svog obraćanja prisutnima upoznao je igrače s trenutnom situacijom i početnim planom priprema.

Žeriću se na prozivci odazvalo 30 fudbalera, pretežno iz omladinskog pogona, a nije isključeno da će Jedinstvo napustiti i iskusniji igrači koje bihaćki klub nije u stanju zadržati zbog velikih problema sa finansijama. 

U ovom trenutku kao primarni cilj u Jedinstvu je označen opstanak u Prvoj ligi FBiH. Dodajmo i to da će Bišćani pripreme za proljetni dio sezone odrađivati na terenima stadiona Pod borićima, te u teretani.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi