Željo za vodu duguje 81.122, a NSBiH 29.409 KM

Lista od 25 najvećih dužnika za vodu u Sarajevu

Željo za vodu duguje 81.122, a NSBiH 29.409 KM

E. Čaušević

Ukupna dugovanja fizičkih i pravnih lica prema Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacije" objavljena su danas u javnosti.

Naime, ukupna dugovanja fizičkih lica prema JKP "Vodovod i kanalizacije" iznosi 58 miliona KM, dok pravna lica ovom preduzeću duguju 8,3 miliona KM, piše agencija Patria. 

Vlada Kantona Sarajevo traži od EBRD-a 25 miliona eura da bi rekonstruisala vodovodnu mrežu glavnom gradu BiH, a plan je da ovaj kredit vraćaju upravo dužnici. Patria je danas objavila listu od 25 najvećih dužnika za vodu u Sarajevu na kojoj se nalaze FK Željezničar i Nogometni savez BiH. 

Tako prema ovom dokumentu FK Željezničar duguje 81.122 KM, dok je NSBiH dužan 29.409 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi