Željezničar otputovao na mini pripreme u Međugorje

Plavi u stalnoj bazi

Željezničar otputovao na mini pripreme u Međugorje

S. Mlaćo

Reprezentativnu pauzu nogometetaši Željezničara iskoristit će za mini pripreme koje će obaviti u Međugorju.

Plavi su jutros sa Grbavice krenuli put Hercegovine gdje će boraviti u narednih šest dana, te u miru se spremati za nastavak prvenstva.

Željezničar je u subotu remizirao u Vitezu sa slabašnim Vitezom (1:1), a navijači su nakon meča bili razočarani. Admir Adžem će sigurno imati puno posla, s obzirom da u naredna tri kola Plavi imaju veoma teške ispite.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najprije će u goste Borcu, a zatim ugostiti Sarajevo, te na Pecaru Širokom Brijegu. U međuvremenu Plavi će odigrati i dva susreta četvrtfinala Kupa BiH čiji će žrijeb biti održan danas.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije