Vojvodina želi poboljšati saradnju sa Krupom

Dva prijateljska kluba

Vojvodina želi poboljšati saradnju sa Krupom

Predsjednik Nadzornog odbora novosadske Vojvodine, Dragoslav Vuković, izrazio je zadovoljstvo zbog odigravanja prijateljske utakmice sa Krupom (1:1). 

Bh. premijerligaš je u Novom Sadu gostovao kod Vojvodine, a zadovoljstvo zbog odigravanja prijateljske utakmice izrazio je predsjednik NO "Voše" u nadi da će saradnja između dva kluba biti na još većem nivou. 

"Lično mi je zadovoljstvo što smo ugostili Krupu i što je odigrana jedna lijepa utakmica između dva prijateljska kluba. Ovo je saradnja koja traje već duži niz godina, još od perioda kada se Krupa takmičila u nižim rangovima. Iako nismo fizički bili prisutni tamo, sav taj njihov uspon smo ispratili. Krupa je danas ozbiljan klub koji igra zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH", kazao je Dragoslav Vuković, čiju izjavu prenosi klupska stranica, te dodao:

"Čast nam je što možemo da sarađujemo i nadamo se da će se ta saradnja u narednom periodu podići na još viši nivo, odnosno da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da unaprijedimo i jedan i drugi klub. Također, nadamo se da ćemo uskoro gostovati u Banjaluci i da će to postati tradicija."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo u Novom Sadu i pomoć klubu, plaketu i zahvalnicu Dragoslavu Vukoviću uručio je predsjednik FK Krupa Draško Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi