Vojvodić: Neka u Visokom pobijedi bolji tim

GOŠK gostuje u Visokom

Vojvodić: Neka u Visokom pobijedi bolji tim

M. Maksimović

GOŠK je bez muke porazio Bosnu Sema, te na pravi način iskoristio kiks vodeće Bosne iz Visokog, približivši se liderskoj poziciji. 

Trener Darko vojvodić posebno je zadovoljan pobjedom iz razloga što jučer nije imao na raspolaganju nekoliko važnih igrača.

“Nije bilo Senića, Bošnjaka i Ramića koji su važni igrači za ekipu, pa je time i pobjeda slađa. Moram da kažem da je Bosna kvalitetna, čvrsta ekipa i da nije bilo lako, posebno nakon poraza od Čapljine. Dali smo sve od sebe i zaslužili pobjedu”, rekao je.

Vojvodić nije želio komentarisati činjenicu da je GOŠK samo bod daleko od prvoplasiranih Travnika i Bosne iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ne razmišljam dugoročno, a od nedjelje moja najvažnija utakmica je ona koja slijedi, to je gostovanje u Visokom. Bosna je odlična, možda i najkvalitetnija u ligi, a mi nismo ništa slabiji. Očekujem dobru utakmicu, dvije fer i kvalitetne ekipe, pa neka pobijedi bolji tim”, dodao je Vojvodić koji će u Visokom na raspolaganju imati sve igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti