Vojvodić: Jedinstvo sada moramo pobijediti

Trener GOŠK-a za SportSport.ba

Vojvodić: Jedinstvo sada moramo pobijediti

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a u subotu će u Gabeli ugostiti Jedinstvo, te pokušati doći do vrijednih bodova u 24. kolu Prve lige Federacije BiH.

Gabeljani su favoriti u ovom susretu, s obzirom da je Jedinstvo ne igra baš dobro ove sezone, a tim iz Bihaća uz to muče problemi sa dugovanjima koji stvaraju velike probleme samom radu kluba.

Darko Vojvodić, šef stručnog štaba GOŠK-a optimista je pred ovaj meč.

"Svi smo kompletni. Igramo dobro, dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Ne pamtim kada smo dobili Jedinstvo, ali ako želimo visok plasman sada moramo. Jedinstvo je dobra ekipa, mada imaju dosta problema, međutim,  ja se nadam da će to prevazići i da će Jedinstvo biti ono što treba da bude, a to je ponos Bihaća i Unsko-sanskog kantona", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je trenutno na diobi trećeg mjesta sa Rudarom iz Kaknja, te nastavlja borbu za prvo mjesto.

"Bosna i Travnik su mogli da imaju par loših rezultata s obzirom na bodovnu situaciju i opet su ostali u tom samom vrhu, dok mi nismo imali pravo na kiks i jedini smo bez kiksa. Bit će jako teško do kraja, tu je u vrhu Bosna, Rudar, mi, ali ne treba otpisati ni Travnik", dodao je Darko Vojvodić, šef stručnog štaba NK GOŠK Gabela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi