Trener Sloge nakon meča

Vojvodić: Bitno je da je Sloga na pravom putu

E. Čaušević

Sloga je danas u Simin Hanu u okviru 3. kola Prve lige FBiH deklasirala Jedinstvo iz Bihaća sa 6:0.

Ekipa iz Simin Hana danas je lakše od očekivanog uspjela savladati Jedinstvo, a gosti su teren napustili sa šest golova u svojoj mreži. Nakon utakmice trener domaće ekipe Darko Vojvodić za SportSport.ba izjavio je da je zadovoljan jer je njegov tim igrao jako dobro svih 90 minuta.

"Dobro smo odigrali, igrali smo odlično svih 90 minuta. Pobjeda je zaslužena i nema nikakve sjenke na nju. Čestitam svojim igračima, a Jedinstvu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva", rekao je Vojvodić koji se osvrnuo i na naredni meč Sloge koja gostuje Olimpiku.

"Najvažnije je da smo mi na pravmo putu što se danas najbolje pokazalo. trebamo gledati samo sebe i igrati igru koju mi hoćemo da igramo i ona se pokazala danas kao dobra, te se nadam da će tako biti i naredne sedmice protiv Olimpika".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi