Vlaseničani i dalje čekaju na prozivku

Teški vremenski uslovi otežavaju rad drugoligaša

Vlaseničani i dalje čekaju na prozivku

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice i dalje ne znaju kada će krenuti sa pripremama za proljetni dio sezone.

Ovaj drugoligaš nakon prvog dijela sezone završio je na 12. poziciji na tabeli u grupi Istok. Međutim, tim iz istoimenog grada uspio je da stigne do četvrtfinala Kupa Republike Srpske gdje su u zaustavljeni od ekipe Radnika iz Bijeljine koji je uvjerljivo slavio sa velikih 7:0.

Pripreme za nastavak prvenstva, Vlaseničani i dalje ne znaju kada će početi. Kako kažu, teški vremenski uslovi otežavaju treniranje, iz razloga što je teren pod bijelim prekrivačem.

Veliki minus koji je zahvatio ovaj predio, mogao bi koštati rezultata pomenuti klub u nastavku prvenstva.

Vladimi Janjić i dalje ne zna kada će obaviti prozivku, jer ukoliko vremenske neprilike ne budu išle na ruku Vlasenice, pripreme bi mogle početi tek početkom februara mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi