Vitez putuje na pripreme u Makarsku

Dogovoren prijateljski susret sa Veležom

Vitez putuje na pripreme u Makarsku

S. Mlaćo

Veliki broj klubova iz naše zemlje u danima vikenda ili početkom naredne sedmice otputovat će na pripreme u toplije krajeve, a NK Vitez drugi dio priprema obavit će u Makarskoj.

Vitežani će u Makarskoj boraviti sedam dana, a u utorak će kada i krenu za Hrvatsku u Mostaru odigrati prijateljski susret protiv Veleža.

Izabranici Slavena Muse će u ovom dijelu priprema će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, a ime protivnika još uvijek nije poznato. 

Ovaj tim do sada je pojačao Elvis Bibić, a subotu će ugovor zvanično potpisati iskusni Vernes Selimović U trenažnom procesu nisu povrijeđeni Hrvoje Barišić i Nermin Varupa. Barišić se na zimskoj pauzi povezivao sa Zrinjskim, ali prema svemu sudeći do tog transfera neće doći. 

Nermin Varupa je u Kup susretu protiv Slavije zaradio tešku povredu križnih ligamenata, nakon čega je uspješno i operisan.

"Od četvrtka bih se trebao priključiti ekipi i početi sa laganim trčanjem. Oporavak za sada ide dobro i nema nikakvih problema", kazao je Varupa za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalku pred početak drugog dijela sezone Vitez će igrati protiv Širokog Brijega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi