Velež se obratio Slogi: Takve natpise ne povezujte sa nama!

Rođeni se zahvalili na fer i korektnoj igri

Velež se obratio Slogi: Takve natpise ne povezujte sa nama!

S. Mlaćo

Mnogo bure stvorilo se uoči utakmice prošlog kola Prve lige Federacije BiH između Veleža i Sloge Simin Han.

Namjerno ili ne, u pojedinim medijima pojavila se informacija da su iz Sloge pokušali premirati nekoliko igrača Veleža, ali njihova imena nisu iznesena.

Stvorilo je to veoma naelektrisanu atmosferu, a na kraju su Rođeni bez puno muke slavili sa 3:0 i upisali tri važna boda.

Iz FK Velež su zatim poslali dopis na adresu Sloge iz Simin Han, te se između ostalog zahvalili timu iz okoline Tuzle na fer i sportskoj borbi.

"Poštovani,

Prije svega, hvala na čestitkama, koje uzvraćamo za fer i sportsku borbu na terenu. Drago nam je što je utakmica prošla u najboljem redu, i da ste zadovoljni prijemom, dočekom i uslovima igre.

Što se tiče medijskih natpisa portala koje nemaju nikakve veze sa našim Klubom, voljeli bi da takve natpise ne povezujete sa nama. Ne želimo da demantovanjem natpisa u medijima koji traže publicitet dajemo istim na važnosti. Smatramo da sam Vaš doček i odnos prema Vama pokazuje šta mislimo o tome.

Naša službena stranica je naš medij i prostor na kojem se nalaze stavovi i mišljenja Upravnog odbora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vašem klubu u nastavku sezone želimo puno sreće i dobrih utakmica", stoji u dopisu koji je stigao iz Mostara.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi