Vasić: Pokazaćemo da Drina ima kvalitet za vrh tabele

Vezista Drine o derbiju u Banjaluci

Vasić: Pokazaćemo da Drina ima kvalitet za vrh tabele

D. Vejo

Fudbalere zvorničke Drine očekuje težak ispit sutra, a gdje će u sklopu trećeg kola play-off faze Prve lige Republike Srpske gostovati u Banjaluci, tamošnjem Borcu koji krupnim koracima grabi ka povratku u Premijer ligu BiH.

Mile Lazarević i njegovi izabranici u prethodna dva kola ostvarili su maksimalan učinak te puni motiva i samopouzdanja ulaze u predstojeći susret.

"Sutra nas očekuje jedna teška utakmica. U ova dva posljednja kola smo odigrali dosta dobro i ostvarili trijumfe, pa se nadam da ćemo i sutra nastaviti niz bez poraza. Atmosfera u ekipi je zaista sjajna. Iako meč s Borcem nema rezultatskog značaja, mi ćemo dati sve od sebe kako bismo stigli do pozitivnog ishoda, te bi time svima dokazali da posjedujemo kvalitet za sam vrh tabele", izjavio je za SportSport.ba vezista Drine, Radovan Vasić.

Svoja koplja, Drina i Borac su ukrstili prije dvije nedjelje u Zvorniku, a gdje su Banjalučani slavili sa 1:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi