Varupa i Barišić se priključili treninzima Viteza

Dvojac počeo sa laganim treninzima

Varupa i Barišić se priključili treninzima Viteza

S. Mlaćo

Nakon remija sa Krupom (0:0), nogometaši Viteza reprezentativnu pauzu u Premijer ligi koriste kako bi se dodatno uigrali za Ligu za opstanak.

Vitežani su regularni dio sezone okončali na devetom mjestu sa 23 osvojena boda. Da su imali više sreće mogli su izabranici Slavena Muse imati i mnogo više bodova na svom kontu, međutim i ovako mogu biti veoma zadovoljni. 

U trenažni proces sa ekipom su se priključili  Nermin Varupa i Hrvoje Barišić, koji su zbog težih povreda preskočili sve utakmice u drugom dijelu sezone. 

Njihova dvojica su počeli sa laganim treninzima, tačnije trčanjem, a sa ekipom ne trenira ni iskusni Zoran Kokot koji je povrijedio članak, te bi se trebao vratiti za sedam dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Varupa i Barišiću bi se radu sa ekipom trebali priključiti za desetak dana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi