Trener Olimpika za SportSport.ba

Varešanović: Zvijezda je najviše pokazala u prvih pet kola

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su na svojoj Otoci savladali bugojansku Iskru 4:0, te izborili prolaz  šesnaestinu finala Kupa BiH.

Bugojanci su u Sarajevo doputovali u podmlađenom sastavu, što je svakako olakšalo posao izabranicima Mirze Varešanovića.

Upravo je Varešanović nakon meča govorio za portal SportSport.ba.

"Moram biti zadovoljan nakon ovog rezultata. Opet je tu bilo stvari koje moramo raditi, s obzirom da je Iskra došla sa mladim igračima i vidjelo se da njihov trener čuva ekipu za prvenstvo. Imali smo veliki broj šansi i ova utakmica je pokazala da imamo problema sa realizacijom", kazao je Varešanović.

Olimpika već u subotu očekuje derbi sa Zvijezdom iz Gradačca, prvoplasiranom momčadi Prve lige Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Dolazi nam ekipa koja je najviše pokazala u ovih pet kola i koja uz to nije primila pogodak. Ja vjerujem da ćemo u subotu biti pravi i da ćemo ostvariti pobjedu", jasan je bio trener popularnih Vukova sa Otoke.

Meč između Olimpika i Zvijezde igra se sa početkom u 14:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi