Šef struke Olimpika za SportSport.ba

Varešanović: Teška utakmica, čestitam svojim igračima

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika u okviru 9. kola Prve lige FBiH teškom mukom savladali su Bratstvo 2:1, te se nalazi na prvom mjestu sa dva boda više od Sloge koja će sutra ugostiti Bosnu iz Visokog.

Tim sa Otoke se morao namučiti da upiše tri boda, a svoj komentar utakmice za SportSport.ba dao je i šef struke popularnih Vukova Mirza Varešanović.

"Jako teška utakmica, a mi smo se razlogom pribojavali Bratstva. Imali smo veliki broj prilika, nismo ih iskoristili na vrijeme, te smo na kraju primili gol. To je fudbal, ali sva sreća je da smo u sudijskom vremenu postigli taj pogodak. Čestitam gostujućima igračima na dobroj i fer korektnoj igri, te svojim igračima koji su smogli snage u sudijskom vremenu da postignemo taj pobjednosni gol", kazao je Varešanović.

"Suđenje je bilo na vrhunskom nivou. Mi smo u prvom poluvremenu više napadali, imali incijativu, ali falio je zadnji pas. Fali nam konstantno mirniji zadnji pas i onda iz kontre primimo gol. Na kraju opet kažem imali smo veliku želju i ostvarili pobjedu", dodao je šef struke Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi