Varešanović i Osmanović zadovoljni žrijebom

Olimpik protiv Veleža

Varešanović i Osmanović zadovoljni žrijebom

A. Beganović

Danas je obavljeno žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će između ostalog snage odmjeriti Velež i Olimpik.

Jedan od zanimljivijih susreta u šesnaestini finala odigrat će Velež i Olimpik, članovi Prve lige Federacije BiH čije ambicije su povratak u društvo najboljih.

Ova dva kluba odmjerila su snage na otvaranju sezone, a Olimpik je slavio u Mostaru s minimalnih 1:0, pa se šef struke Mirza Varešanović i mladi napadač Adnan Osmanović nadaju ponavljanju takvog rezultata.

"Poznajemo ekipu Veleža i uvjeren sam da će gledaoci u Mostaru gledati dobru utakmicu. Nema nekih tajni među nama, respektujemo Velež, no u isto vrijeme smo uvjereni u naše kvalitete tako da u Mostar dolazimo po povoljan rezultat. Neće biti lako ali mislim da imamo volje, htjenja i znanja za prolaz dalje", kratko je za SportSport.ba rekao trener Veleža, Mirza Varešanović, dok je Osmanović istakao.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nisam nezadovoljan, naprotiv. Već smo igrali sa Veležom, znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i siguran sam da ćemo spremni dočekati meč. Očekujem tvrdu utakmicu i našu pobjedu. Želimo u Kupu napraviti mnogo toga i naše ambicije u ovom takmičenju su visoke".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi