U subotu svečano otvorenje istočne tribine stadiona Grbavica
FOTO: facebook

Željezničar dočekuje Slobodu

U subotu svečano otvorenje istočne tribine stadiona Grbavica

S. Mlaćo

Iz FK Željezničar su potvrdili da će istočna tribina stadiona Grbavica zvanično biti otvorena u subotu (01.04.).

"Danas je na “novom istoku” počelo postavljenje oznaka sa imenima i prezimenima vlasnika desetogodišnjih ulaznica, a u toku su i ostali radovi na uređenju. Tribina će tako potpuno spremna dočekati navijače na utakmici protiv Slobode. Uporedo sa ovim aktivnostima, nastavlja se prodaja desetogodišnjih ulaznica, naš cilj i dalje ostaje broj od 919 desetogododišnjih pretplatnika, odnosno cijeli sektor C na istočnoj tribini, koja ima kapacitet od 4266 gledalaca. Interes za duel sa Tuzlacima je veliki i očekuje sa da naš stadion, sada ukupnog kapaciteta od 13.449 sjedećih mjesta bude ispunjen do kraja", saopćili su iz FK Željezničar.

Također iz Doline ćupova su upoznali sve navijače da će pola sata uoči meča sa Slobodom koji se igra od 19 sati početi program otvaranja istočne tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar se trenutno nalazi na drugom mjestu Premijer lige naše zemlje sa bodom zaostatka za liderom Zrinjskim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi