U Sarajevu spremni za Radnik, igrači očekuju veliku podršku

Trening bordo tima

U Sarajevu spremni za Radnik, igrači očekuju veliku podršku

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva odradili su trening u klupskom Trening centru u Butmiru.

U ekipi Mehmeda Janjoša i dalje vlada atmosfera i zajedništvo pred početak Lige za prvaka. 

Sarajevo u nedjelju dočekuje Radnik na Koševu od 19:45 sati, a igrači pozivaju sve navijače da u što većem broju dođu i da daju podršku, te da zajedničkim snagama upišu još jednu vrijednu pobjedu u borbi za titulu.

Izuzev kartoniranih Ahmetovića, Ivetića i Mihojevića svi su spremni za duel s Radnikom, a poslije reprezentativnih pauza Duljević i Livaak također se priključuju timu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas teška utakmica protiv Radnika, ali na našem stadionu i pred našom publikom naravno da želimo ostvariti pobjedu na početku doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine. Atmosfera medju nama je dobra, dobro radimo i nadamo se pobjedi. Pozivam naše navijače da nas podrže u nedjelju, da budu uz nas, a mi ćemo da ti sve od prve minute" , rekao je mladi prvotimac Sarajeva za Sportsport.ba Sanjin Lelić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi