U derbiju bez pogodaka, Slavija, Rudar i Željezničar sigurni

9. kolo Prve lige Republike Srpske

U derbiju bez pogodaka, Slavija, Rudar i Željezničar sigurni

S. Mlaćo

Danas je odigrano svih šest mečeva 9. kola Prve lige Republike Srpske.

 Tekstilac i Zvijezda 09 se odmjerili snage u Derventi, a nakon 90 minuta pogodaka nije bilo (0:0).

FK Željezničar Sport Team je sa 3:0 deklasirao Napredak, a strijelci za tim iz predgrađa Banja Luke bili su dva puta Dejan Bosančić i Bojan Marković.

Kozara je nastavila sa slabim igrama, pa je bodove iz Gradiške odnijelo i Podrinje iz Janje. Gosti su slavili sa 2:0, a u listu strijelaca upisali su se Došlo i Vujić.

Efikasnu partiju pružila je Slavija koje na svom terenu sa 3:1 deklasirala Sutjesku. Domaći su poveli preko Tanake, da bi na 2:0 povisio Veljović. U 45. minuti na 3:0 povisuje Pušara, a Sutjeska u drugom poluvremenu postiže počasni pogodak preko Boška Radovića za konačnih 3:1.

Rudar je sa 4:1 savladao Slobodu Mrkonjić Grad, iako je do 80. minute bilo 1:1. Domaći su poveli u 18. minuti preko Jaćimovića, a konačnih 1:1 u prvom poluvremenu postavlja Igor Mirkovića.

Ipak, pred sami kraj Rudar za šest minuta postiže tri pogotka koja su djelo Jaćimovića, Jakupovića i Ćatića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Doboju su bodove podijelili Sloga i Drina (1:1). Domaći su poveli preko Blagojevića u 68. minuti, a pred sami kraj konačnih 1:1 postavio je Ćulum. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi