Trojica fudbalera na probi u Bosni iz Visokog

Dolaze iz SAD-a

Trojica fudbalera na probi u Bosni iz Visokog

Ekipa Bosne iz Visokog mogla bi u proljetni dio sezone ući jača za trojicu fudbalera iz SAD-a. 

Na probi u vodećem timu Prve lige Federacije BiH se nalaze trojica ofanzivnih fudbalera iz SAD-a, tačnije radi se o Zacharyju Snyderu, Raulu de Garciji i Jose Manuelu Lopezu koji dolaze iz kampa Colorado Roversa. 

Trojac je u BiH dočekao dugogodišnji član UO kluba Ferid Hadžijakupović koji im je poželio sreću uz želje da se u narednih 15 dana nametnu stručnom štabu i pokažu kao pojačanja u borbi za plasman u elitni rang bh. fudbala. 

Bosna iz Visokog inače u Prvoj ligi FBiH zauzima lidersku poziciju sa jednim bodom više od drugoplasiranog Travnika. Treće je Orašje, a prate ga GOŠK, Bratstvo, Zvijezda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi