Trivunović: Pokazali smo veći kvalitet od protivnika

Trener Borca nakon trijumfa u Šamcu

Trivunović: Pokazali smo veći kvalitet od protivnika

D. Vejo

Od kada je u oktobru mjesecu prošle godine sjeo na klupu banjalučkog Borca, Vule Trivunović i njegov tim nisu primili niti jedan jedini gol u Prvoj ligi Republike Sprske.

Jedanaest kola Asmir Avdukić svoju mrežu drži netaknutom, a pored njega zasluge pripadaju i cijelom timu. Niz nepobjedivosti nastavljen je i danas u Šamcu, gdje su Banjalučani savladali istoimenjaka sa velikih 0:4 i tako zadržali prednost od plus devet u odnosu na prateći Rudar iz Prijedora.

Krupnim koracima crveno-plavi koračaju ka povratku u Premijer ligu BiH.

"Dva različita poluvremena smo imali danas. Shvatili smo neozbiljno protivnika i dozvolili im da se razigraju. Poslije korekcija, na poluvremenu je bila sasvim druga priča. Ozbiljna i efikasna. Tako da sve u svemu mislim da smo zasluženo slavili i pokazali da smo kvalitetnija ekipa", istakao je za SportSport.ba nakon meča u Šamcu trener FK Borac, Vule Trivunović.

Priliku da po 12. put uzastopno sačuvaju mrežu, fudbaleri Borca imat će narednog vikenda kada im u goste na Gradski stadion dolazi veoma kvalitetna ekipa Sutjeske iz Foče.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi