Trivunović: Čestitao bih igračima na profesionalnom pristupu

Trener Borca za SportSport.ba

Trivunović: Čestitao bih igračima na profesionalnom pristupu

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca juče su u drugom kolu play-off faze prvenstva Republike Srpske remizirali u Janji protiv ekipe Podrinja rezultatom 0:0.

Šef struke crveno-plavih ističe da je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika u Janji, ali je dodao i to da ostaje žal za propuštenim prilikama.

"Utakmica u Janji bila je najbolja ovog proljeća, definitivno. Igrali smo dobro, agresivno i kreativno. Imali smo nekoliko odličnih šansi ali nismo imali dovoljno koncentracije da realizujemo našu dobru igru. U svakom slučaju, sve čestitke mojim igračima na profesionalnom pristupu", izjavio je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Naredni meč, Borac igra već u subotu kada će u trećem kolu Lige za prvaka na svom terenu dočekati zvorničku Drinu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi