Tri meča 8. kola Premijer lige BiH u direktnom TV prenosu

Nastavlja se Premijer liga

Tri meča 8. kola Premijer lige BiH u direktnom TV prenosu

Utakmicama 8. kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine. 

Derbi susret igra se u subotu na stadionu "Asim Ferhatović Hase" gdje će Sarajevo dočekati Široki Brijeg. Tu utakmicu gledatelji pored malih ekrana će moći da gledaju putem Moje TV. 

Osim tog meča, u subotu se igraju još tri utakmice. Mladost će dočekati Slobodu, GOŠK Zrinjski, a Vitez Čelik. 

Gledatelji će prvog dana vikenda moći da preko direktnog TV prenosa gledaju i susret iz Doboja kod Kaknja i to na BHRT-u. 

U nedjelju se igraju još dva susreta 8. kola, a gledatelji će jedan moći da prate u direktnom prenosu. U pitanju je meč sa Grbavice na kojoj će Željezničar dočekati Krupu. Taj susret igra se od 19.30 sati, a pola sata ranije počinje i meč u Banja Luci između Borca i Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

MEČ PRENOS
Mladost Doboj Kakanj-Sloboda BHRT
Sarajevo-Široki Brijeg  Moja TV
Željezničar-Krupa Moja TV

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi