Travnik u generalci remizirao sa Posušjem

Prijateljska utakmica

Travnik u generalci remizirao sa Posušjem

Fudbaleri Travnika generalnu probu pred početak prvenstva u Prvoj ligi FBiH imali su danas protiv Posušja. 

Veziri su u sklopu priprema za proljetni dio sezone odmjerili snage sa Posušjem, a utakmica je na kraju okončana neriješenim rezultatom 1:1. 

Do prednosti u ovom susretu prvi su došli fudbaleri Posušja. U 20. minuti nakon jedanaesterca siguran realizator sa bijele tačke bio je Glavina, da bi u nastavku utakmice Travnik preko Jusufbašića na isti način došao do izjednačenja. To je, ispostavit će se, bio ujedno i posljednji gol na meču. 

Ekipa Osme Bajrića se nakon ovog meča vratila u Travnik, gdje će odraditi završni dio priprema pred početak proljetnog dijela sezone. Travnik će, podsjetimo, na otvaranju igrati protiv Veleža u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prijateljska utakmica:

Posušje - Travnik 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi