Šveđani odahnuli zbog odlaska Lendrića sa Grbavice

U AIK-u definitivno imaju razloga za zadovoljstvo

Šveđani odahnuli zbog odlaska Lendrića sa Grbavice

S. Mlaćo

Kako je već poznato, hrvatski napadač Ivan Lendrić nalazi se na korak do potpisa za francuski Lens.

Najbolji strijelac Željezničara  i BH Telecom Premijer lige BiH iz prošle sezonenavodno bi sutra trebao potpisati vjernost timu iz Francuske, te tako i zvano napustiti tim sa Grbavice.

Svjesni su u Željezničaru da će što prije morati nadomjestiti odlazak sjajnog napadača, ali situaciju oko ovog transfera pomno prate i u švedskom AIK-u, narednom protivniku Željezničara u drugom pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu.

Švedski mediji pišu kako su velike šanse da će AIK "izbjeći" Lendrića, odnosno da će ovaj nogometaš uskoro napustiti Željezničara i potpisati za Lens.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostalo je, kako kažu, da Lendrić odradi ljekarske preglede koji su zakazani sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi