Sutra prijateljski susret Željezničara i Širokog Brijega

U Tomislavgradu

Sutra prijateljski susret Željezničara i Širokog Brijega

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara sutra će u Tomislavgradu odmjeriti snage u prijateljskom susretu sa Širokim Brijegom, te zatim krenuti put Sarajeva gdje će i dočekati meč prvog pretkola Evropske lige protiv crnogorske Zete.

Plavi su u ponedjeljak na Kupresu sa minimalnih 1:0 savladali Krupu, a strijelac jedinog pogotka bio je Ivan Lendrić sa 11 metara. 

Već sutra će imati novu kvalitetnu provjeru, a priliku će dobiti vjerovatno dobiti svi igrači koji su našli svoje mjesto za pripreme na Kupresu, kao što je to i bio slučaj u duelu sa Krupom.

Meč se igra sa početkom u 17 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, na Grbavici sutra očekuju dolazak hrvatskog napadača Sandra Gotala, dok bi se ekipi u narednim danima trebao priključiti i Ivan Crnov, koji je pripreme na Kupresu propustio zbog problema sa koljenom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi