Stojnić: Ostajem u Kozari, prozivka je 23.

Trener Kozare pred početak priprema

Stojnić: Ostajem u Kozari, prozivka je 23.

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške sa priprema za proljetni dio Prve lige Republike Srpske počet će 23. januara.

Velimir Stojnić obavit će prozivku, nakon čega će svi prisutni igrači krenuti sa prvim treningom. Gradiščanci su nakon jesenjeg dijela šampionata završili kao šestoplasirani tim na tabeli, sa 20 osvojenih bodova, što je i dobro s obzirom na promjene u klubu koje su se izdešavale u prvom dijelu prvenstva.

Prema riječima iskusnog stručnjaka na klupi crveno-bijelih, pripreme će se obaviti u gradu na Savi, a biti će i nekoliko promjena u igračkom kadru.

"Prozivka je planirana za 23. decembar. Drastičnih promjena neće biti u timu, kada je u pitanju igrački kadar. Naime, Stefan Marinković napustio je klub i otisnuo se u Finsku gdje će karijeru nastaviti, dok Mile Popović još uvijek čeka produženje ugovora, kao i Dejan Kojić", rekao je za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Defanzivac Ranko Dekić, na meti je Rudara iz Prijedora.

"Jeste, bilo je poziva kada je u pitanju pomenuti igrač, ali ja mislim da će on i dalje ostati u dresu Kozare", dodaje strateg crveno-bijelih.

U posljednjih nekoliko dana, šef struke Gradiščanaca dovodio se u vezu sa mogućim odlaskom u Tekstilac, jer je Bojana Magazin napustio to mjesto.

"Ostajem u Kozari. Imam ugovor do ljeta", ističe on.

Podsjetimo, za najboljeg igrača Kozare za prošlu godinu, proglašen je Aleksandar Popović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi