Stojnić: Kozara je pokazala da posjeduje kvalitet

Šef struke Kozare o meču sa Podrinjem

Stojnić: Kozara je pokazala da posjeduje kvalitet

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške u trećem će kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Podrinja iz Janje.

Gradiščanci dosta dobro igraju Ligu za prvaka iako to možda rezultati ne govore. Prvo su u Banjaluci namučili Borac, a zatim su u Prijedoru protiv Rudara vodili sve do pred kraj sureta, nakon čega je domaćin preokrenuo rezultat.

Crveno-bijeli imaju namlađi tim u ligi, za čije igrače se uveliko raspituju mnogi kako inostrani tako i domaći klubovi, što dovoljno govori o tome kakav posao obavlja iskusni šef struke Velimir Stojnić.

Strateg gradiškog sastava nada se da njegov mladi tim može odgovoriti na izazove koje pred njih postavi veliko iznenađenje ove sezone u ligi Republike Srpske.

"Kozara je potvrdila kvalitet na mečevima sa Borcem i Rudarom, da je ravnopravan protivnik sa svima, ali je iste te susrete gubila u posljednjim sekundama zahvaljujući pogrešno donesim odlukama i neiskustvom mladih igrača. Međutim, mi se sada okrećemo utakmici sa ekipom Podrinja protiv koje želimo pružiti kvalitetno izdanje, kako bi se mladi igrači na taj način što prije afirmisali. Imamo dosta ponuda za pojedine fudbalere koji bi od ljeta mogli da se presele u nove sredine", ističe za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Stojnić na ovoj utakmici neće moći da računa na povrijeđenog kapitena Ognjena Petrovića koji će po svemu sudeći van terena biti do kraja sezone.

Meč trećeg kola play-offa između Kozare i Podrinja igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi