Stojkić: Dat ćemo sve od sebe za tri boda

Fudbaler Zrinjskog

Stojkić: Dat ćemo sve od sebe za tri boda

M. Maksimović

Pero Stojkić nije bio u kombinaciji za startnu postavu Zrinjskog pred današnji susret u Zenici protiv Čelika sve do trenutka kada se povrijedio novopridošli Tonći Kukoč. 

To je otvorilo prostor za iskusnog lijevog beka koji će danas nositi kapitensku traku oko ruke. Stojkić smatra da je Zrinjski kvalitetniji u odnosu na prvi dio sezone.

"Smatram da u timu vlada zdrava konkurencija što je dobro i bez obzira ko igra, svaki pojedinac  se mora podrediti kolektivu i dati svoj doprinos na putu prema naslovu prvaka", rekao je Stojkić.

Posljednju utakmicu u Premier ligi Zrinjski je odigrao u Vitezu 02. decembra, gdje je slavio s 1:0. Danas, skoro tri mjeseca kasnije protivnik je Čelik na Bilinom Polju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi smo jedva čekali početak jer je zimska pauza bila jako duga. Što se tiče ekipe maksimalno smo spremni, dobro smo odradili pripreme, shvatili smo zamisli novog trenera, te će ćemo dati sve od sebe da u Zenici osvojimo tri boda", dodao je.

Osim Kukoča, danas u timu neće biti ni kartoniranih Jakovljevića i Petraka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi