Stojanović na korak do Željezničara

Uskoro potpis ugovora

Stojanović na korak do Željezničara

S. Mlaćo

Iskusni lijevi bek Danijel Stojanović (32) na korak je do prelaska u Željezničar, saznaje SportSport.ba.

Naime, ovaj dojučerašnji fudbaler Zrinjskog već se ranije povezivao sa Plavima, a narednim danima ovaj transfer bi konačno trebao biti realizovan, te bi se Stojanović odmah priključio svom novom klubu.

Ovaj 32-godišnjak prije par dana raskinuo je ugovor sa liderom bh. prvenstva, a u posljednje vrijeme u timu iz Mostara se nije puno naigrao. Upisao je sedam nastupa u ligi, uz dva pogotka, te tri nastupa u kup takmičenju, gdje se dva puta upisao u listu strijelaca.

Prije Zrinjskog Stojanović je nastupao za portugalski Nacional, Hajduk iz Splita, Posušje, te Hrvatski Dragovoljac. U redovima popularnih Plemića jedno vrijeme nosio je i kapitensku traku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti