Starčević: Žuti kartoni su unijeli nervozu među moje igrače

Trener Krupe za SportSport.ba

Starčević: Žuti kartoni su unijeli nervozu među moje igrače

S. Mlaćo

Pomalo neočekivano u jednom od derbija kola Krupa je poražena od Širokog Brijega (1:2) na svom terenu. 

Izabranici Slobodana Starčevića su poveli, a zatim stali, što su iskusni gosti iskoristili i na kraju došli do važna tri boda.

"Nismo u startu odgovorili agresivno. Došli smo do vodstva, ali je Široki je bio bolji. Nakon izmjena bili smo ekipa koja je pokušavala da kreira šanse, nismo uspjeli u tome, te ostaje žal za kontinuitetom dobrih igara. Nema nam druge nego da se okrenemo narednim utakmicama protiv Radnika i Viteza i da pokušamo dobrim rezultatima da ostanemo tu gdje jesmo", kazao je trener Krupe Slobodan Starčević za SportSport.ba.

Nakon utakmice Starčević je imao male zamjerke i na suđenje.

"Bez potrebe je unesena nervoza. Dobili smo čak sedam žutih kartona, a toliko nismo dobili u svim utakmicama. U jednoj mirnoj utakmici to je unijelo nervozu među moje igrače, te sam na to želio da skrenem pažnju", jasan je sjajni stručnjak.

Već u subotu u Krupu stiže bijeljinski Radnik. Svjestan je Starčević da njegov tim očekuje težak posao, iako Bijeljinci ove sezone ne pružaju baš dobre partije.

"Bez obzira na loš skor Radnika,  to je ekipa koja igra dobro i imaju talentovanih igrača. Mi ćemo tražiti pobjedu, ali svjesni smo da ispred nas stoji jedna veoma kvalitetna ekipa", dodao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa se trentno nalazi na petom mjestu Premijer lige BiH sa 18 osvojenih bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi