Starčević: Garantujemo dobru igru protiv Zrinjskog

Strateg Krupe

Starčević: Garantujemo dobru igru protiv Zrinjskog

Fudbaleri Krupe u subotu će dočekati Zrinjski u okviru šestog kola Lige za prvaka.

Tim Slobodana Starčevića u prva tri kola upisao je dva poraza i remi, ali je u dva posljednja nastupa podigao nivo igre i zabilježio četiri boda u duelima sa Slobodom i Sarajevom.

Banjalučani žele da nastave u dobrom ritmu i revanširaju se Zrinjskom za ubjedljiv poraz u Mostaru (4:0).

"Čeka nas utakmicu protiv protivnika koji je pored Željezničara najveći konkurent za osvajanje šampionske titule. Sigurno da još dobro pamtimo težak poraz na startu Lige za prvaka i da želimo da se revanširamo. Neće nam biti nimalo lako, s obzirom da je Zrinjski kvalitetno popunjen na svim pozicijama", rekao je za Sportsport.ba trener Krupe Slobodan Starčević.

On je dodao da vjeruje u dobru igru svojih igrača, te se nada pozitivnom ishodu.

"Silno smo motivisani i imamo veliku želju da se nadigravamo sa aktuelnim šampionom. Iako se radi o kvalitetnom protivniku, mislim da možemo napraviti dobar rezultat pred domaćim navijačima. Garantujemo dobru igru, a biće prisutna i velika želja da nastavimo sa osvajanjem bodova", izjavio je Starčević.

U duelu sa Mostarcima, Banjalučani neće moći računati na Denisa Čomora.

Krupa je trenutno šestoplasirana sa 37 bodova, dok se Zrinjski nalazi na drugom mjestu sa 54 boda, jednim manje od vodećeg Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel između Krupe i Zrinjskog na programu je u subotu od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi