Stanišić: U četvrtfinalu nemamo posebnih želja

Prvi čovjek Zvijezde 09 pred žrijeb

Stanišić: U četvrtfinalu nemamo posebnih želja

S. Mlaćo

Nogometaši Zvijezde 09, lider Prve lige RS, danas će se naći u žrijebu četvrtfinala Kupa BiH. 

Zvijezda je izborila prolaz među osam najbolje nakon što je nakon izvođenja jedanesteraca bila bolja do Leotara, a o samom žrijebu koji će danas biti održan u 12 sati govorio je predsjednik tima iz Etna sela Stanišići Boris Stanišić.

"U četvrtfinalu nemamo nekih posebnih želja, jer ukoliko žrijeb odluči da igramo protiv nekog od timova iz Premijer lige BiH to će za nas biti izazov i jedno novo iskustvo. Sigurno je da ćemo i protiv premijerligaša pružiti svoj maksimum i pokušati ostvariti prolaz u polufinale. Ukoliko dobijemo neku od ekipa koje su istog ranga takmičenja kao i mi imaćemo velike šanse za prolaz. U svakom slučaju takmičenje u Kupu BiH je za nas izuzetno interesantno i svi se nadamo da možemo puno toga uraditi", jasan je bio Stanišić.

Pored Zvijezde 09, iz Prve lige Republike Srpske u bubnju će se naći i FK Rudar Prijedor.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi