Smolo: Tri boda će ostati u Kaknju

Stoper Rudara iz Kaknja za SportSport.ba

Smolo: Tri boda će ostati u Kaknju

S. Mlaćo

Poraz u Bugojnu (0:1) nije poremetio nogometaša Rudara iz Kaknja.

 Kakanjci su se odmah okrenuli naredna dva meča u kojem će biti domaćini te žele upisati svih šest bodova.

Još uvijek su bez šefa struke s obzirom da je ostavku nakon meča u Bugojnu podnio Elvedin Beganović. O dosadašnjem dijelu sezone, ambicijama i duelu sa Slavenom, govorio je za SportSport.bastoper Rudara Admir Smolo.

"Iskreno, mislim da ni ja kao ni niko u klubu nismo zadovoljni pozicijom na tabeli. Sigurno da smo željeli bolje i više, ali imali smo dosta padova u igri. Sigurno da smo željeli i morali bolje, pogotovo žalimo za neostvarena sva tri boda kući u derbiju protiv Bosne, a pogotovo poraz u Bugojnu koji nam se nije smio desiti. Ali sve što je bilo, ostavljamo iza nas i okrećemo se novim utakmicama i maksimalno smo fokuasirani na slijedeće utakmice i da što bolje pozicionirani odemo na zimsku pauzu", kazao je Smolo, te se dotakao subotnjeg meča sa Slavenom iz Živinica.

"Kao što rekoh poraz u Bugojnu se nije smio desiti, tako da ćemo morati sve popraviti protiv Slavena. Sve osim pobjede bi bio veliki hendikep za nas i ne smijemo razmišljati o porazu. Novi su u ligi, sigurno da su motivirani, te nas čeka težak meč. Vjerujemo u sebe i svoju ekipu, te vjerujem da će tri boda ostati u Kaknju i da ćemo lakše razmišljati o Veležu i narednim utakmicama", dodao je mladi defanzivac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U posljednje tri utakmice upisao je svih 270 minuta.

"Što se tiče mojih igara u zadnje tri utakmicu mogu reći da sam poprilično zadovoljan. Tu uvijek ima nekih nedostataka, naravno uvijek može bolje i težim ka bolje i maksimalno sam fokusiran napredovanju i doprinosu ekipi. Primarni cilj mi je da skupim što više utakmica i što više iskustva, kako bi to sveo na neki viši nivo", dodao je na kraju razgovora Smolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi