Sloga oslabljena na gostovanju u Banovićima

Bez šestorice nogometaša

Sloga oslabljena na gostovanju u Banovićima

S. Mlaćo

Nogometaši Sloge iz Siminog Hana danas će u okviru 19. kola Prve lige Federacije naše zemlje u goste Budućnosti iz Banovića.

Sloga je u prošlom kolu savladala lidera Bosnu sa 2:1, ali i skupo platila tu pobjedu. Naime, šef stručnog štaba ovog tima Nermin Bašić danas na raspolaganju neće imati čak šestoricu nogometaša.

Radi se o Igoru Radovanoviću, Samiru Isanoviću, Mahiru Vejzoviću, Selveru Ahmetoviću, te Aleksandru Pantiću i Almiru Omeroviću.

"Protiv Bosne se odigrali zaista dobru utakmicu, te smo Bosnin napada sveli na samo dvije prilike u 90. minuta, a mi smo napravili sedam-osam izuzetnih prilika. Raduje me borbenost i čestitam momcima. Budućnost poznajem dobro, te će to biti izuzetno tvrda i teška utakmica, ali želim da nas pobjeda protiv lidera ponese i da ozbiljno shvatimo utakmicu. Želimo da idemo na pobjedu i da se priključimo gornjoj polovici tabele", kazao je trener Sloge SH Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U kadru imamo 23 igrača i ozbiljno računamo na sviju", dodao je Bašić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi