Sloboda u subotu gost ekipe Kiseljaka

Prva kontrolna utakmica

Sloboda u subotu gost ekipe Kiseljaka

E. Dindić

Danas je dogovorena i prva kontrolna utakmica koju će fudbaleri Slobode odigrati protiv niželigaša ekipe Kiseljaka pred početak nove sezone.

Iako je NS BiH ponovo oduzeo Tuzlacima licencu to se nije puno odrazilo na fudbalere Slobode i trenera Vladu Jagodića. Kako i sami kažu njihov posao je teren i to će maksimalno da odrade, a uprava će da se pobrine za ovaj dio i naći najbolje riješenje.

Što se tiče novih fudbalera Aleksandra Ignjatovića i Anela Husića oni već vrijedno treniraju sa ekipom sa Tušnja i danas se očekuje i zvanično potpisivanje ugovora. 

Druga kontrolna utakmica na rasporedu je 27 juna ali još nije poznat protivnik. Podsjetimo utakmica između Kiseljaka i Slobode na rasporedu je u subotu sa početkom u 17:30 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi