Sloboda MG gostuje u Bijeljini, Sloga dočekuje Sutjesku

Prva liga RS, play-out

Sloboda MG gostuje u Bijeljini, Sloga dočekuje Sutjesku

D. Vejo

U trećem kolu play-out faze Prve lige Republike Srpske sastaće se tri para.

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada koji pod dirigentskom palicom novopečenog šefa struke Čedomira Ćuluma igraju kvalitetan fudbal, otputovaće u Etno selo Stanišiće gdje će biti domaćini ekipi Zvijezde 09. Mrkonjićani u ovaj susret ulaze puni samopouzdanja, nakon visoke pobjede u prošlom kolu nad šamačkim Borcem (4:0), te će sigurno nove bodove tražiti upravo protiv Zvijezde 09.

U Doboju, sastaće se domaća Sloga i Sutjeska iz Foče. Nakon završenog regularnog dijela prvenstva, Fočaci su zapali u blagu rezultatsku krizu, a priliku da se vrate na pobjednički kolosjek imaju već ovog vikenda. Ali, neće biti lako. Sloga će predvođena sjajnim napadačem Selmirom Mahmutovićem sigurno htjeti da pred svojom publikom sačuva obraz i tako stigne do pozitivnog rezultata.

Treći meč, biće onaj gdje će u Šamcu svoja koplja ukrstiti tamošnji Borac i Slavija iz Istočnog Sarajeva. Prošlogodišnji premijerligaš u dosta navrata je posrnuo ove godine u šampionatu Republike Srpske, pa će s toga meč sa fenjerašem biti odlična prilika da fudbaleri Slavije poprave utisak.

Sve utakmice na rasporedu su sutra od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi