Slišković: Cilj je odbraniti titulu, sposoban sam za to

Novi trener Zrinjskog

Slišković: Cilj je odbraniti titulu, sposoban sam za to

Blaž Slišković je danas postao novi trener Zrinjskog, kluba koji je već vodio u dva navrata.

Slišković je Plemiće trenirao na samom startu trenerske karijere i to kratko u Ligi Herceg-Bosne, a drugi put u periodu od 2005. do 2007. godine.

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je danas u Međugorju odradio prvi trening sa novim igračima, a nakon njega je dao izjavu za medije.

“Iznimno sam počašćen što sam opet dobio priliku voditi HŠK Zrinjski. Momčad je u evidentnoj krizi igre, ali svi znamo da igrači koje Zrinjski ima u svlačionici posjeduju neospornu kvalitetu, jer se radi o vodećoj momčadi prvenstva i igračima koji su prošle sezone osvojili naslov prvaka", rekao je Slišković, koji je potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo bi neozbiljno od mene sada komentirati zašto igra i rezultati nisu na željenoj razini. Moj zadatak je vratiti momčad u željeni ritam, budući da je to preduvjet da Zrinjski ostvari zacrtani cilj i obrani naslov prvaka. Naravno da vjerujem da sam za to sposoban, jer da nisam, sigurno ne bih prihvatio ponudu da opet preuzemem Zrinjski”.

Službeni debi na klupi Zrinjskog Slišković će imati u prvom kolu Lige za prvaka, u kojem se Plemići Pod Bijelim brijegom sastaju sa Krupom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti