Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Luke Menala

Problemi za tim sa Pecare

Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Luke Menala

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega u prvom susretu finala Kupa BiH naše zemlje savladali su FK Sarajevo na stadionu "Asim Ferhatović-Hase"sa minimalnih 1:0, te tako imaju sjajan rezultat pred revanš na Pecari.

Mogli su Širokobriježani već na našem najvećem stadionu završiti posao, ali uprkos sjajnom rezultatu svjesni su da ništa nije gotovo.

U revanšu se očekuju dobro ispunjene tribine Pecare, a u ovom hercegovačkom gradiću već vlada prava euforija.

Treba istaći da će tim Gorana Sablića u ovom meču biti oslabljen neigranjem jednog od najboljih nogometaša, mladog Luke Menala koji je u prvom meču zaradio svoj treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Već od ranije povrijeđen je Ivan Baraban, a danas Široki Brijeg očekuje susret 8. kola lige za opstanak BH Telecom Premijer lige sa NK Vitez.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi