Siniša Radoja na meti Tekstilca iz Dervente

Krojači ne miruju

Siniša Radoja na meti Tekstilca iz Dervente

D. Vejo

Čelnici prvoligaša Tekstilca iz Dervente ne čekaju kada je u pitanju tekući prelazni rok.

Kao primarni cilj, Dervenćani su stavili novog šefa struke, odnosno nekog ko posjeduje trenerski kvalitet dovoljan da nadomijesti onaj kojeg je imao Zoran Dragišić, a koji je prije nekoliko dana napustio Krojače.

No, tim iz grada na Ukrini, intenzivno traga i za igračkim kadrom. Nakon Gedeona Guzine, želja Dervenćana je Siniša Radoja, doskorašnji vezista banjalučkog Borca kojem je istekao ugovor sa istim.

Pored pomenutog dvojca, Tekstilac je još pokazao interesovanje i za Aleksandra Malbašića člana mrkonjićke Slobode, koji je još na meti sarajevskog Olimpika.

Ako je suditi prema ovim informacijama, uzbudljivo će biti na ljetnoj pijaci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti