Sigurna pobjeda Metalleghea nad Radnikom

Prijateljska utakmica u Donjem Vakufu

Sigurna pobjeda Metalleghea nad Radnikom

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca nastavili su sa veoma dobrim igrama u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige naše zemlje.

Nakon što su regularni dio sezone završili na desetom mjestu sa osam bodove više od Čelika i čak deset od Olimpika, popularni Kraljevi su reprezentativnu pauzu iskoristili za odigravanje dva prijateljska meča.

Prvu su na Parku Mladeži remizirali protiv člana 1. HNL RNK Osijek (0:0), a zatim su danas izabranici Mate Neretljaka odmjerili snage sa članom Druge lige FBiH grupa Zapad FK Radnik iz Donjeg Vakufa.

Slavili su Jajčani 3:0 pogotcima Aletića, Jovanovića i Vidovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu će Metalleghe BSI u prvom kolu Premijer lige za opstanak u goste Vitezu, a već u srijedu na Otoku fenjerašu Olimpiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi